EXPEDUJEME IHNEĎ! doručenie do 2–3 dní – Bezpečný nákup, možnosť platby na dobierku    

Podložka na jógu - ZELENÁ

Podložka na jógu - ZELENÁ

nedostupné

Popis

Podložka na jógu o sile 4mm. Podložka je dvojvrstvová a vyniká nízkou hmotnosťou. Dá sa ľahko zložiť a tak je jednoducho prenosná. Podložka je protišmyková vďaka kvalitnému štruktúrovaniu na hornej aj spodnej strane. Materiál je odolný, pružný, vodeodolný a protibakteriálny. EUPROMED je výrobca podložiek na jógu, ktorý má svojich odberateľov po celom svete. Jógamatky sú svojim pomerom kvalita / cena veľmi výhodné.

Detailný popis:

  • Rozmery: 1830 × 610 mm
  • Hrúbka: 4 mm
  • Horné embosovanie: áno, typ RM001
  • Spodné embosovanie: áno, typ W
  • Hmotnost: 0,66 kg
  • Materiál: TPE (termoplastický elastomér), ekologický a 100% recyklovateľný

Podložka EUPROMED je vďaka TPE materiálu protišmyková, tvarovo stála, odolná proti vode a celkovo trvanlivá. Pri výrobe sa nepoužívajú žiadne lepidlá. Bunková štruktúra TPE materiálu zaisťuje vynikajúcu tvarovú stálosť. Protišmykové vlastnosti sú dôležité pre bezpečné cvičenie jogy. Podložka poskytuje pohodlie a prispieva k stabilite v náročných pozíciách. Pri cvičení sa tak môžete plne sústrediť na správne vykonávanie pozícií a dýchání.

Čo je jóga? Necvičíte, ale uvažujete o tom? Jóga má svoje korene v starovekej Indii a umožňuje prepojenie ducha a tela. Pri pravidelnom cvičení jógy sa budete cítiť lepšie po duševnej aj fyzickej stránke. Po fyzickej stránke jóga prispieva k spevneniu tela, väčšej ohybnosti a lepšiemu držaniu rovnováhy. Po stránke duševnej pomáha uvoľňovať stres a nachádzať pokoj a sebadôveru.

Aká podložka je pre Vás najvhodnejšia? Na relaxačné druhy jogy (hatha joga, jin jóga, jóga Nidra či relaxáciu) používajte podložky, ktoré vám umožnia predchádzať nadmernému zaťažovaniu kolien, členkov a ďalších kĺbov a zaručí pohodlie a bezpečie pri prevrátených pozíciách (pozícia sviečky, atď). Toto spĺňa podložka o sile 5mm, alebo 6mm. Na dynamické druhy jogy (ashtanga, vinyasya či hot joga) je vhodné používať tenké stabilné protišmykové podložky, tzn. Podložky o hrúbke 4mm a 5mm. Pre indoorové cvičenie môžete používať akúkoľvek podložku na jogu, pre outdoorové cvičenie odporúčame dvojvrstvové jógamatky.

Jógamatka sa ľahko udržuje. Na dezinfekciu a odstránenie zápachu stačí naniesť na vlhkú hubku, alebo handričku niekoľko kvapiek esenciálneho oleja a zotrieť. Podložku na jogu ošetrujte len vlhkou houbičkou.

VÝHODY:

  • TPE materiál
  • protišmykové vlastnosti
  • pohodlie
  • stabilita
  • Podložky EUPROMED sú určené pre pravidelné cvičenie. Sú vhodné aj pre cvičenie PILATES, AEROBIC a ďalšie športové aktivity.

Obsah balenia:

  • 1× Podložka na jógu

Ilustračné video:

https: //www.youtube­.com/watch? v = OTFqxorflCY

Narovnávač vlasov pri žehlení

0,75 €

Skladom
Sieťovka na kočík

1,35 €

Skladom
Záplatovacia sada

4,90 €

Skladom
Maska na spanie - Panda

1,75 €

Skladom

Najpredávanejší tovar skladom

Kresliaca svietiaca tabuľka A4

5,85 €

Skladom Ihneď k odoslaniu!

Lenivý hrnček

7,80 €

Skladom Ihneď k odoslaniu!

Flexibilný držiak na telefón

5,85 €

Skladom Ihneď k odoslaniu!

Hľadač kľúčov - Modern

2,30 €

Skladom Ihneď k odoslaniu!

Ručný mini šijací stroj - červená

3,10 €

Skladom Ihneď k odoslaniu!

Svietiaca autodráha

10,95 €

Skladom Ihneď k odoslaniu!

Elektrická manikúra 5v1

5,85 €

Skladom Ihneď k odoslaniu!

Držiak telefónu - chobotnica

3,90 €

Skladom Ihneď k odoslaniu!
Náš web potrebuje k svému správnemu fungovaniu súbory cookies, pokračovaním v prehliadaní súhlasíte s ich používaním. Viac informácií o nastavení tu.